Lekkers
aan boord

Proviand

Onze schippers bereiden jouw vaartocht inclusief je hapjes en drankjes tot in de puntjes voor! Zo hoef je zelf geen inkopen te doen en alle hapjes en drankjes naar de sloep te sjouwen. Aan de Bergse Plas werken we samen met Winebar Mendoza, Facet eten en drinken en W.S.V. Aegir. Vanaf de Lombardkade komen de lekker hapjes en drankjes van Vlaamsche Broodhuys, Restaurant Mangiare of Brouwerij Noordt. De mogelijkheden verschillen dus per locatie.  

Op de hollander kunnen maximaal 36 personen, er is zitruimte voor ongeveer 25 personen.

Ontdek de Bergse Plas, Rotte of Kralingse Plas.

Geniet van een zorgeloze vaartocht met een van onze gezellige schippers.

Locaties & Sloepen

De Hollander (max 36 pers.) vertrekt standaard vanaf Hillegersberg en vaart in 2 uur een rondje over de Bergse Plassen. Vanaf de Lombardkade varen met de Papillon (max 20 pers) en varen we over de Rotte of, vanaf 2,5 uur richting de Kralingse plas.

Vanaf de Bergse Plas

De Hollander vaart standaard vanaf Winebar Mendoza vanaf de Bergse Plas. Het proviand komt ook van Facet eten en drinken en w.s.v. Aegir.

vanaf Rotterdam centrum

De Papillon vaart standaar vanaf de Lombardkade en haalt z'n proviand bij Restaurant Mangiare, Vlaamsche Broodhuys en Brouwerij Noordt.

Liever zelf
varen?

Wil je liever zelf varen, zonder vaarbewijs? Boek dan een de luxe Geen Boot Wel Varen sloep voor maximaal 12 personen. De sloepen kunnen voor 1/3 overdekt worden en hebben een luxe kussenset en een groot stuurwiel. Op de steiger legt onze crew uit hoe je de sloep ontspannen en veilig bestuurd.

Sloep huren Rotterdam.nl is onderdeel van Geen Boot Wel Varen.
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van der Kar

Reserveer jouw vaartocht met schipper simpel en snel op sloephurenrotterdam.nl

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Welke sloep wil je reserveren?