Varen met
Winebar Mendoza

4 uur varen van ma t/m vrij met 50% korting, wie wil dat nou niet? Met de superdeal voucher verzeker jij je alvast van een extra voordelige vaartocht tegen een social tarief. Koop de voucher nu alvast en plan je vaartocht later, hiervoor gebruik je de vouchercode die we per e-mail naar je hebben verstuurd!

Koop de Superdeal vandaag nog

Vaar op doordeweekse dagen 4 uur lang tegen 50% korting

Met een superdeal vaar je van ma t/m vrij tegen een extra voordelig tarief. Wil je echter vaker varen tegen aantrekkelijke tarieven, dan kunnen onze lidmaatschappen interessant zijn.

Met het lidmaatschap zijn onze ruime luxe sloepen het alternatief voor het bezitten van een eigen sloep.

Geldig van maandag tot en met vrijdag, m.u.v. feestdagen, tot 31-05-2026

Vaaruren kunnen enkel aangesloten en in 1 vaartuig gebruikt worden.

Er kunnen meerdere vouchers worden gekocht echter mag er maar 1 voucher per dag worden gebruikt.

Extra vaartijd wordt in rekening gebracht tegen het normale tarief en afgerond op kwartieren.

Alleen geldig voor onze 12 pers. E-sloep waarmee zelf gevaren wordt.

Ik wil’m, die superdeal

Koop jouw superdeal voucher direct online via de onderstaande knop. Je ontvangt de vouchercode in de e-mail, gebruik deze code bij het maken van de reservering.

Cadeautje nodig?

Wil je een cadeaubon voor een vaartocht met Geen Boot Wel Varen. Bekijk dan onze cadeaubonnen pagina en schaf er direct eentje aan.

De sloepen

Huur een sloep in Rotterdam en ontdek de stad vanaf het water, we hebben 2 steigers in Rotterdam. Een aan de Bergse Plas bij Winebar Mendoza en aan de Lombardkade in het centrum van Rotterdam. Onze sloepen zijn het hele daar door te huur, bekijk wel even de weersverwachting voordat je een sloep reserveert in de winter. Om je voor te bereiden op een leuke vaartocht hebben we per steiger 3 leuke routes uitgewerkt.

Pay
For
Use

Geen Boot Wel Varen is het alternatief voor iedereen die in en om Rotterdam woont en graag wil varen. Wij zorgen voor ruime, luxe en elektrische aangedreven sloepen die je eenvoudig online reserveert. Een eigen sloep kost al gauw €4.000,- per jaar (€80,- per uur o.b.v. 50 vaaruren per jaar) Doordat je de sloepen met elkaar te deelt bespaar je op de kosten en doordat we elektrische varen denken we ook aan waterkwaliteit en de uitstoot.

Tips voor 4 uur varen

Bjorn

Het sloep abonnement van Geen Boot Wel Varen gebruikt de hele familie. Vroeger moesten we eerst de sloep schoonmaken, tanken en er was altijd iets kapot. Nu ligt de sloepen altijd schoon en vaarklaar aan de steiger.

Anna

Ik vaar zeker 5 keer per jaar met m’n huisgenoten. Als we iets te vieren hebben of gewoon om met elkaar bij te kletsen op het water. Het ligdek is echt mijn favoriete plek, daar kan ik uren vertoeven op een zwoele zomeravond.

Robin

Onze kinderen vinden het fantastische op de boot. Vaak gaan de buren of vriendjes van school ook mee. Doordat ik de sloep niet zelf hoeft te onderhoud hou ik meer tijd over om leuke dingen te doen. Top service!
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van der Kar

Reserveer jouw vaartocht met schipper simpel en snel op sloephurenrotterdam.nl

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Welke sloep wil je reserveren?