Ontdek Rotterdam
vanaf het water

7,5 x 2,5
12 pers.

Onze ruime, luxe en elektrische aangedreven sloepen zijn geschikt voor maximaal 12 personen. Ze zijn voorzien van een buiskap die de sloep voor 1/3 overdekt en je tegen regen, zon of wind beschermt. Je bestuurd de sloepen comfortabel met het grote stuur en ze hebben bijna allemaal een boegschroef voor tijdens het aanleggen of de smalle sluizen.

Over onze sloepen

Onze ruime, luxe, elektrisch aangedreven en goed onderhouden sloepen liggen voor jouw klaar aan onze steiger. Vertrek je vanaf de Bergse plas of vanaf de Lombardkade? Er zijn verschillende leuke routes die je kunt varen of kom je gewoon lekker dobberen;)

Groot & Comfortabel

De sloep is 7,5 meter lang en 2,5 meter breed en hebben een diepgang van 70 centimeter. Aan boord liggen kussens zodat je lekker zit, voorin en achterin de sloep liggen extra dikke plofkussens tegen de rand van de boot zodat je heerlijk kunt loungen. Ook heeft iedere sloep een buiskap die de sloep voor 1/3 overdekt, prettig als het een beetje waait of er een buitje overkomt.

Eenvoudig besturing

Met het grote stuurwiel bepaal je de koers van de sloep en met het pookje kun je voor of achteruit varen. Daarnaast hebben de meeste sloepen ook een boegschroef waardoor eenvoudig kunt aanleggen of een smalle sluis in kunt varen. Met de sterke elektromotor en het grote accupakket kun je maximaal 12 uur varen op een snelheid van 8 km/uur.

Vaarkaart

Aanboord van iedere sloep vindt je de vaarkaart en onze crew legt op de steiger uit welke routes er mogelijk zijn i.c.m. het aantal geboekte vaaruren.

Vaarinstructies

Onze sloep zijn lekker groot, maar daarom ook wat zwaarder (1.950 kg) daarom is het belangrijk dat de schipper zich goed voorbereid op de vaartocht. Heb je geen ervaring, dan leggen we je het graag uit, maar bekijk ook zeker even onze instructievideo voordat je naar de steiger komt.

Huisregels

Aan boord van onze sloepen gelden enkele regels en etiquette zodat we er zeker van zijn dat zowel jij als omwonende en andere recreanten genieten van jouw vaartocht in Rotterdam. Zo vragen je om muziek alleen zachtjes af te spelen, geen (geluid)overlast te veroorzaken en niet wild te plassen. Organiseer je een ‘feestelijke’ vaartocht lees dan onze huisregels voordat je naar de steiger komt.

Wat andere vinden over onze sloepen

Rebecca & Vincent

De sloepen zijn erg ruim, waardoor we met tot wel 12 personen aanboord kunnen. Het grote stuurwiel en de sterke elektromotor maken de boot helemaal af. We varen met een super lidmaatschap omdat we na werk vaak op de sloep eten of een wijntje drinken met vrienden.

Mark

De ruime en stabiele boot is echt fantatische, de boot is wat groter dan een gemiddelde huur sloep maar met de boegschroef vaar ik iedere sluis eenvoudig in . De buiskap is de favoriet van mij vrouw, als het kouder wordt of onverwachts regent zit ze daar heerlijk. zonder dat ze koud of nat wordt. 

Sophie & Jean Marc

De deelsloepen van Geen Boot Wel Varen zijn super comfortabel, de kussens en het ligdek zijn onze favoriet. Een eigen boot kopen is echt veel te duur en ik vaar slechts zo'n 12 keer per jaar. Ik heb een lidmaatschap en deel de kosten voor de vaaruren met vrienden die op dat moment meevaren.
© Geen Boot Wel Varen B.V. | Website powered by Flex Webdiensten | Design by: Anna van der Kar

Reserveer jouw vaartocht met schipper simpel en snel op sloephurenrotterdam.nl

Reserveer nu!

Word lid!

Superdeal

Welke sloep wil je reserveren?